Uitnodiging symposium 12,5-jarig jubileum MSW

De opleiding Master Social Work bestaat 12,5 jaar! Dat wordt gevierd met een jubileumbijeenkomst “Meesterschap in Sociaal Werk” op 31 maart van 13:00 tot 17:00 uur. We hebben een online programma ontwikkeld voor die middag met alumni, studenten en docenten. Ook het werkveld, studenten en docenten van de bacheloropleiding zijn van harte uitgenodigd.

Na een plenaire “keynote” van Marc Hoijtink “Democratisch professionalisme als weekend perspectief voor sociaal werk?” volgen twee parallelsessies waarin actuele thema’s verder uitgewerkt worden in werksessies, dialogen, lezingen of workshops.

Met bijdragen uit het werkveld van 10 oud-studenten en:
• Lizet Klein Nagelvoort, beleidsadviseur sociaal werk bij BPSW
• Mike de Kreek, docentonderzoeker Master Social Work
• Sebastian Abdallah, docentonderzoeker CMV/Sociaal Werk.
• Marcel van Eck, docent Master Innovatie Zorg en Welzijn en Sociaal Werker van het jaar.
• Jeroen Gradener, docentonderzoeker CMV/MSW/Sociaal Werk.

Klik op een van de plaatjes om het programma te bekijken en je aan te melden!